Усі, хто шарить у постільній білизні? Знайшов цікавий сайт

Post Reply
Bilizhar

Усі, хто шарить у постільній білизні? Знайшов цікавий сайт

Post by Bilizhar »

Усім привіт! Вирішив поділитися одним місцем, раптом комусь знадобиться. Останні місяці почав помічати, що сплю погано, кручусь до ранку, а зранку відчуваю себе, наче й не спав. Списував на роботу, на дощі, а дружина сказала: "Пора поміняти білизну на якісну, а не цю синтетику з ринку". І тут я поліз в гугл.

Якщо чесно, був впевнений, що вибір постільного комплекту - це просто "гарний малюнок чи ні". Аж ні, ціла наука. Там тобі бязь, ранфорс, і сатин... Я в таких термінах плавав, поки не потрапив на один сайт postilnabilyzna.com.

Народ, оце скарбниця інформації! Реально провів десь годину. Там все як в довіднику: по полицях розписані всі матеріали, від простої бязі до преміум сатину та льону. Навіть там є табличка з порівнянням щільності та того ж, скільки прань витримає матеріал. Це реально допомогло мені зрозуміти, чому один набір коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.

З цікавого для себе дізнався:
- Виявляється, насправді, українські та європейські розміри сітки суттєво відрізняються, і перш ніж купувати реально бігати з сантиметром міряти ковдру, а не тупо вірити напису «двоспальний».
- Ніколи б не подумав, що фланель в спеку — це жах, а сатин дійсно дихає, тому що в неї плетіння ниток інша.
- Там є поради, як прати, щоб малюнок не зліз через місяць. Актуально для тих, у кого пральна машинка паше цілодобово.

Коротше кажучи вирішив придбати спочатку один сатиновий комплект від нашого бренду (підтримали своїх). Наразі все добре — спимо як немовлята, білизна приємна до тіла, не ковзає й не іскрить.

Словом, якщо ви, як і я, до цього моменту думали, що підодіяльник — це не та річ, в яку варто вникати, щиро раджу почитати огляд на цьому ресурсі. Це дійсно економить час на пошуки та рятує від придбання неякісної речі. Усім здорового відпочинку!
Post Reply